SX – Cashmere topmadras i næste alle tænkelige mål – Memory Cool

1.500,00 DKK3.500,00 DKK

SX – Cashmere topmadras i næste alle tænkelige mål – Memory. En af vore absolut bedste topmadrasser, – en topmadras i særklasse.

Betrækket:

Cashmere betrækket indeholder 65% bomuld og 35% polyester, der er lavet uden skadelige kemikalier, det er miljøvenligt. Det strikkede stof af Cashmere har en medium tæthed, og af den grund har det en fremragende åndbarhed. Produktet er stærkt anerkendt for højt komfortniveau, farvefasthed, krympefrihed og perfekt pasform, der er nemt at vaske. Cashmere er velegnet til alle.

Betrækket er sammensat af to forskellige materialer.

Cashmere uld (65%) og 35% polyester. Betrækket er quiltet med ventilerende fibre, 260 gram pr. m2.

Betrækket er super blødt, og virker næsten som blødt fløjl.

Betrækket har en særlig funktion, så det kan lynes i 2 dele. Således kan man nøjes med at vaske liggefladen (som en rullemadras) og det kan nemt være i vaskemaskinen. Betrækket kan vaskes ved 40 grader.

På bagsiden er monteret et 3D net (kendes fra sportstøj), som tillader alt al varme kommer ud af topmadrassen, så den altid holder sig tør og ren.

Memory indlægget:

Gel Memory Foam er et unikt materiale, der indeholder gel partikler i det viskoelastisk materiale, hvilket giver en køligere sovende overflade. Tilsætningen af Gel i memoryskum giver en mere åndbar og behagelig end almindeligt memory skum. Luft er i stand til at cirkulerer gennem hele materialet hvilket regulerer din kropstemperatur. Gel memoryfoam er naturligt antimikrobielt og modstandsdygtigt over for allergener, skimmel og støvmider. Gel Memory Foam, skber en soft komfortabel ”overflade” på din seng.

Ryd