SX – Cashmere topmadras i næste alle tænkelige mål – Latex.

1.800,00 DKK4.500,00 DKK

SX – Cashmere topmadras i næste alle tænkelige mål – Latex. En af vore absolut bedste topmadrasser, – en topmadras i særklasse.

Betrækket:

Cashmere betrækket indeholder 65% bomuld og 35% polyester, der er lavet uden skadelige kemikalier, det er miljøvenligt. Det strikkede stof af Cashmere har en medium tæthed, og af den grund har det en fremragende åndbarhed. Produktet er stærkt anerkendt for højt komfortniveau, farvefasthed, krympefrihed og perfekt pasform, der er nemt at vaske. Cashmere er velegnet til alle.

Betrækket er sammensat af to forskellige materialer.

Cashmere uld (65%) og 35% polyester. Betrækket er quiltet med ventilerende fibre, 260 gram pr. m2.

Betrækket er super blødt, og virker næsten som blødt fløjl.

Betrækket har en særlig funktion, så det kan lynes i 2 dele. Således kan man nøjes med at vaske liggefladen (som en rullemadras) og det kan nemt være i vaskemaskinen. Betrækket kan vaskes ved 40 grader.

På bagsiden er monteret et 3D net (kendes fra sportstøj), som tillader alt al varme kommer ud af topmadrassen, så den altid holder sig tør og ren. Betrækkets sammensætning gør, at det har en kølende effekt.

Latex – indlægget. 

Latexpladen inden i topmadrassen er 60 mm. tyk + betræk = samlet topmadrastykkelse ca. 9 cm.

Latex er nok det mest anvendte materiale i de bedste topmadrasser der sælges i dag. Latex er et naturmateriale der tappes af gummitræer, og vulkaniseres op til skum. Materialet kan laves 100% syntetisk, og i hovedpuder findes det op til 100%. I en topmadras er det vores erfaring at en renhed på op til 80% er det ideelle, for at bevare topmadrassens levetid. Denne topmadras har 70-80% rent naturlatex.

Det næste parameter for kvalitet er hvor meget latex kernen vejer pr. med m3. Her er normen mellem 30-50 kg. Den naturlatex vi tilbyder, har en densitet på ikke mindre end 75kg. Eller sagt på dansk, mere kvalitet for pengene.

Latextopmadrassen har en fantastisk tilpasningsevne, og lang holdbarhed. Den giver en fast, men føjelig overflade. Den store renhed i latexen giver samtidig en allergivenlig topmadras, som også er antibakteriel.

Ryd