SX – BY BRUUN memory topmadrassen – 90, 140 og 180 cm.

500,00 DKK1.000,00 DKK

Bamboo Topmadrasser, Memory Foam – med ”antri-glid” bagside.

Selv vore helt billige topmadrasser er i en klasse for sig. Denne topmadras har det lækre Bamboo betræk (vaskbart). Bamboo er fremstillet af bambusfibre. De senere år har man udviklet forskellige teknologier, der gør det muligt at bruge bambusfiber til en lang række tekstil- og modetøj. Bambusfibre er super bløde, stærke og har en kølende egenskab som gør dette betræk særdeles velegnet til topmadrasser. Det er et meget bæredygtigt produkt, da Bambus gror hurtigt, og dermed hurtigt kan fornyes.

Topmadrassens kerne er 40 mm. tyk Memory Foam, i en lækker konsistens hvor det tillader hofte og skulde at blive støttet af madrassen, uden at føle tryk. Denne proces sker ved Memory Foams egenskab til at reagere på kroppens varme, på grund af en åben og ventilerende cellestruktur i skummet. Memory Foam fremstilles af oliebaserede produkter.

Topmadrassens bagside har en ”prikket-struktur” der bevirker at topmadrassen ligger mere roligt på madrassen, uden det på nogen måder går ud over topmadrassens egenskab.

Vi fører topmadrassen i 3 størrelse. 90 x 200 cm. 140 x 200 cm. Og 180 x 200 cm. Når du modtager topmadrasserne, er de vakuumpakket. Når emballagen brydes, opnår man den fulde topmadras efter blot nogle minutter.

OBS. Din topmadras sendes rullet og vakumpakket. De første timer efter du har pakket den ud, ser den meget deform og flad ud, men tag det bare roligt. Du kan tage den i brug med det samme.Den fulde komfort og funktionalitet opnår topmadrassen dog først efter 24 timer.

 

Ryd