NATURLATEX – Latex topmadrasser, 8 cm. høje, 90 x 200 eller 180 x 200 cm.

1.650,00 DKK3.300,00 DKK

Denne topmadras indeholder NATURLATEX, og i reneste konsistens – nemlig 70% ren naturlatex. Det er vores erfaring, at hvis man forhøjer naturlatex %  over 70%, går du ud over topmadrassens levetid. Samtid har latexen en densitet på ikke mindre end 75 kg. pr. m3, mod normalt 35-50%. Det siger noget om vægtfylden af topmadras, og i sidste ende om kvaliteten.

Vi har latex kernen i to tykkelser, 50 og 60 mm. Dette tilbud gælder 50 mm latex kernen. Udvendigt måler topmadrassen 8-9 cm. i tykkelsen. Topmadrassen gør derfor også virkelig en forskel på din ligge komfort, fordi den tillader hofte, lænd og skuldre at få den perfekte støtte, og generelt en bedre blodcirkulation når du sover. På ét af de viste billeder, ser du forskellen på 50 og 60 mm. kernener.

Samlet tykkelsen. Topmadrassens latex kerne er ikke mindre en 50 mm tyk. Hertil kommer så et tykt lækker quiltet betræk som er ca. 1,5 cm. tyk på hver side. Betrækket har en såkaldt 3D kant – et net som tillader luften at strømme ind og ud af topmadrassen, og holder den således hygiejnisk, tøj og ren.

Kort fortalt om topmadrassen:

  • Trykaflastende
  • Dejlig ventilerende
  • Har en lang holdbarhed.
  • Døjer du med varme om natten, er Latex løsningen.
Ryd