Latex topmadras 80 eller 90 x 200 cm. 8 cm. tyk. Sommer/Vinter side.

2.195,00 DKK 1.000,00 DKK

Latex topmadras 80 eller 90 x 200 cm. 8 cm. tyk. Sommer/Vinter side.

Et helt utroligt godt tilbud. Vi har købt et parti luksus af disse luksus LATEX topmadrasser, med den helt specielle egenskab, at den ene side er velegnet om sommeren – den anden side om vinteren. Eller helt som du ønsker naturligvis – alt efter hvilen temperatur regulering du ønsker.

Topmadrassen er opbygget med en 40 mm. tyk latex kerne i midten, som på den ene side er quiltet med et 2 cm. tykt bomuldslag (sommersiden) og tilsvarende på den anden side, med 2 cm. tyk lag af uld. Toppen er trenset igennem (syninger igennem toppe) så ALT indhold bliver på sin plads – syninger du naturligvis ikke kan mærke, når du bruger toppen.

Lad os heller ikke glemme kernen i denne topmadras – Naturlatex i bedste kvalitet, med store huller til luftgennemstrømning, så toppen holdes tør og ren. Det er en topmadras i absolut bedste kvalitet. Kernen i topmadrassen er 40 mm. tyk en topmadras der også er fremragende til allergikere.

Den samlede komfort er fremragende – ikke for blød, ikke for hård, lige tilpas for at støtte mellem hofter, lænd og skuldre. For bare ét år siden, skulle betale over 2.000,- pr. topmadras for at få denne kvalitet. Nu til godt halv pris, incl. gratis forsendelse.

Vi har toppen på lager, klar til omgående (fri) forsendelse. BEMÆRK! stofkanten kan have forskellig farve, og variere fra det viste billede. Toppen er naturligvis 100% den samme, der er blot tale om et stort parti af samme top i flere kantfarver..

 

Ryd